بهترین اخبار روز حوزه فناوری

Technology News
بهترین اخبار روز حوزه فناوری

به وبلاگ علیرضا ربیعی خوش آمدید.

رسالت این وبلاگ این است که در جهان مدرن امروز شما را با تغییراتی که در حوزه ی فناوری و تکنولوژی روی میدهد آشنا کند.

مطالب وبلاگ را دنبال کنید ضرر نخواهید کرد.



آخرین نظرات
  • 9 Shahrivar 00، 22:14 - ᴶᵃᵛᵃᵈ ᴴᵃᶳʰᵉᵐᶤ
    عالیه 👍
  • 16 Esfand 99، 14:04 - u.s.a
    yes

تشخیص نسل پردازنده‌ی کامپیوترهای ویندوزی به آسانی چند کلیک است؛ اما زمانی که قصد خرید یک دستگاه جدید دارید، دانستن آن بسیار ضروری است.

برای آگاهی از نسل پردازنده‌ی اینتل، کافی است پس از باز کردن ویندوز اکسپلورر، روی آیکون This PC یا Computer (بسته به نسخه‌ی ویندوز) کلیک راست کنید. پس از باز شدن منو، گزینه‌ی Properties را انتخاب کنید.

زیر عنوان مشاهده‌ی اطلاعات پایه‌ درباره‌ی کامپیوتر شما (View basic information about your computer)، بخشی به نام System مشاهده می‌کنید. در این قسمت اعدادی وجود دارند که معرف نام پردازنده و اطلاعات مربوط به نسل آن هستند. اما پرسش اصلی اینجا است که معنی این اعداد چیست؟

اینتل در وب‌سایت خود معنی تک‌تک این اعداد و حروف را به‌صورت زیر مشخص کرده است:

همان‌طور که مشاهده می‌کنید، اولین رقم در عدد چهاررقمی پس از نام برند، نشان‌دهنده‌ی نسل پردازنده‌ی اینتل شما است. سه رقم بعدی، شناسه‌ی پردازنده یا در واقع معرف مدل پردازنده در همان نسل هستند. در نهایت حرف U مخفف ولتاژ بسیار پایین و نشان‌دهنده‌ی سری پردازنده است. پردازنده‌های سری U اینتل برای لپ‌تاپ‌های بسیار نازک و تبلت‌های هیبریدی طراحی شده‌اند؛ از این‌رو در مقایسه با مدل‌های دیگر عمر باتری بالاتری ارائه می‌دهند.

در اینجا ما یک پردازنده‌ی Core i7 داریم. با نگاه به عدد ۸ درمی‌یابیم که این مدل یک پردازنده‌ی نسل هشتم کبی‌ لیک ریفرش است.

چرا دانستن این موضوع مهم است؟

دانستن نسل پردازنده‌ی کامپیوتر به دلایل متعددی سودمند است. با آگاهی از این موضوع می‌توانید دریابید کدام نسخه از ویندوز روی کامپیوتر شما قابل اجرا است. اگر از طرفداران نسخه‌های قدیمی ویندوز هستید و هنوز به ویندوز ۱۰ مهاجرت نکرده‌اید، باید بدانید که نسل فعلی و نسل جدید پردازنده‌های اینتل با ویندوز ۷ سازگار نیستند.

مورد ‌مهم‌تر بعدی هنگامی است که قصد خرید یک کامپیوتر جدید دارید. اگر با اسامی پردازنده‌ها آشنا نباشید، ممکن است لپ‌تاپ یا کامپیوتر همراه با پردازنده‌ی قدیمی خریداری کنید. درحالی‌که به احتمال زیاد می‌توانید با همان بودجه اقدام به خرید لپ‌تاپ جدیدتری کنید. در نتیجه زمانی که برای خرید به فروشگاهی مراجعه می‌کنید، حتما به مشخصات پردازنده توجه کنید.

  • 96/07/14
  • A.lireza Rabiee

ویندوز7

پردازنده اینتل

نظرات  (۰)

هنوز هیچ نظری ثبت نشده است

مشارکت کردن

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی